Internetverzekeren.nl
 
Unigarant Verzekeringen
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Telefonische helpdesk
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Wie zijn wij?

Internetverzekeren.nl is een onafhankelijke landelijk werkende financiële dienstverlener die verzekeringen aanbiedt via internet. Internetverzekeren.nl werkt samen met diverse toonaangevende verzekeraars. Inmiddels hebben duizenden consumenten gekozen voor de online dienstverlening van Internetverzekeren.nl. Internetverzekeren.nl is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD), beschikt over een adequate beroepsaansprakelijkheidsverzekering, is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (handelsregisternummer 51154560) en als bemiddelaar geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12042678. Neem contact op met Internetverzekeren.nl...

Wat is de rol van Unigarant?

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Unigarant Verzekeringen. De overeenkomst tussen u en Unigarant Verzekeringen komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Unigarant Verzekeringen en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens.


Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Internetverzekeren.nl verricht haar dienstverlening uitsluitend op basis van zogenoemde Execution only. Execution only is een vorm van dienstverlening waarbij u zelf uw afwegingen maakt en beslissingen neemt. Execution only is bedoeld voor personen die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die weten welke specifieke financiële producten hen passen. Met deze vorm van dienstverlening komt Internetverzekeren.nl tegemoet aan de wensen van diegenen die zelf direct verantwoordelijk willen zijn voor het afsluiten en het beheer van hun verzekeringen en andere financiële producten waarin Internetverzekeren.nl bemiddelt. Lees meer over onze dienstverlening in onze dienstenwijzer en algemene voorwaarden.


Kunt u de formulieren niet downloaden?

Download hier Adobe Reader voor het weergeven, delen en afdrukken van de Pdf bestanden:

Adobe reader

Informatie verzekeringen:
Bereken uw premie:
Informatie Unigarant bromfietsverzekering
Fietsverzekering
Informatie reisverzekeringen

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Unigarant. De overeenkomst tussen u en Unigarant komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Unigarant en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.