Reis & annuleringsverzekering Unigarant

De beste voorwaarden en laagste premie voor uw reis en annuleringsverzekering

De reisverzekering en annuleringsverzekering van Unigarant stelt u zo samen, dat de dekking naadloos aansluit op uw vakantieplannen. De reis- en annuleringsverzekering van Unigarant kunnen los of in combinatie met elkaar worden afgesloten. Een combinatie van een aflopende en een doorlopende reis- of annuleringsverzekering is niet mogelijk.

Reis- en annuleringsverzekering Unigarant:

  • Hulpverlening via ANWB Alarmcentrale (T +0031 88 269 28 88)
  • Keuze uit een basisvariant of een uitgebreide variant
  • Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd
Reisverzekering Unigarant

Aflopende reis- en annuleringsverzekering

De Unigarant aflopende reisverzekering kan geheel zelf worden samengesteld en direct worden afgesloten. Reken op de betrouwbare en snelle hulp van de ANWB Alarmcentrale! 

De aflopende annuleringsverzekering is ideaal als u af en toe een reis boekt. Met de aflopende annuleringsverzekering van Unigarant is uw reis goed verzekerd tegen annulering. Voordat u vertrekt maar ook als er tijdens uw vakantie iets gebeurt waardoor u uw reis moet annuleren, bent u verzekerd tegen de kosten die dat met zich meebrengt. 

Gaat u vaker dan één keer per jaar op vakantie? Dan bent u wellicht voordeliger uit met de Unigarant doorlopende reis- en annuleringsverzekering.

Premie berekenen

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Met de Unigarant reisverzekering stelt u uw reisverzekering zo samen, dat de dekking naadloos aansluit op uw vakantieplannen. Reken bovendien op de betrouwbare en snelle hulp van de ANWB Alarmcentrale! 

Met de doorlopende annuleringsverzekering van Unigarant zijn al uw reizen, ook een weekendje weg, het hele jaar door verzekerd tegen annulering.

Premie berekenen