Internetverzekeren.nl
 
Unigarant Verzekeringen
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Telefonische helpdesk
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Voordelen Internetverzekeren.nl

Unigarant verkoopt verzekeringen via bemiddelaars, reisbureau's en rijwielhandelaren. Internetverzekeren.nl komt tegemoet aan de wensen van diegenen die zelf hun verzekeringen snel en eenvoudig online bij Unigarant willen regelen. Internetverzekeren.nl is 100% een onafhankelijke landelijk werkende internetbemiddelaar.

Veilig en betrouwbaar

Voor het verlenen van financiële diensten als bedoeld in de Wet op het financieel toezicht (Wft) beschikken wij over de vereiste vergunningen en inschrijvingen. Internetverzekeren.nl is aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam en ingeschreven bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.


Begeleiding online polisaanvraag

Internetverzekeren.nl controleert of de verzekeraar correct uw polis opmaakt. Tevens bewaakt Internetverzekeren.nl de voortgang van uw polisaanvraag; wordt de polis niet tijdig opgemaakt dan wijzen wij de verzekeraar hierop.


Professionele schadehulp

Schade meldt u snel en simpel via ons online meldingsformulier. Onze professionele medewerkers geven vervolgens hulp bij de begeleiding en afwikkeling van uw schade.


Telefonische helpdesk

Voor inhoudelijke vragen of het melden van schade zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar voor persoonlijk contact via 033-7548899 (lokaal tarief). U kunt ook contact opnemen via ons online contactformulier. In vrijwel alle gevallen reageren wij binnen één werkdag.


Gratis premiecheck

Wilt u laten controleren of u niet teveel betaalt voor uw verzekering(en)? Profiteer dan van onze gratis premiecheck en bespaar vele euro's. Internetverzekeren.nl is 100% onafhankelijk en werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. Wij berekenen hoeveel u kunt besparen!


Tevredenheidsgarantie

U heeft recht op 14 dagen bedenktijd op alle afgesloten verzekeringen. De 14 dagen gaan in vanaf het moment dat u de polis heeft ontvangen. Op basis van de bedenktijd kan de afgesloten verzekering zonder opgave van redenen kosteloos worden beëindigd.


Informatie verzekeringen:
Bereken uw premie:
Informatie Unigarant bromfietsverzekering
Fietsverzekering
Informatie reisverzekeringen

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Unigarant. De overeenkomst tussen u en Unigarant komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Unigarant en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.