Internetverzekeren.nl
 
Unigarant Verzekeringen
REIS & ANNULERING:
Doorlopend >
Aflopend >
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Telefonische helpdesk
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Unigarant reis- en annuleringsverzekeringen

De Unigarant reisverzekering en annuleringsverzekering stelt u zo samen, dat de dekking naadloos aansluit op uw vakantieplannen. De reis- en annuleringsverzekeringen kunnen los of in combinatie met elkaar worden afgesloten. Een combinatie van een aflopende en een doorlopende reis- of annuleringsverzekering is niet mogelijk.


Voordelen Unigarant reisverzekeringen

- Hulpverlening via ANWB Alarmcentrale (T +0031 88 269 28 88)
- Keuze uit een basisvariant of een uitgebreide variant
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd


Doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Met de Unigarant reisverzekering stelt u uw reisverzekering zo samen, dat de dekking naadloos aansluit op uw vakantieplannen. Reken bovendien op de betrouwbare en snelle hulp van de ANWB Alarmcentrale!

Met de doorlopende annuleringsverzekering van Unigarant zijn al uw reizen, ook een weekendje weg, het hele jaar door verzekerd tegen annulering.


Unigarant reis- en annuleringsverzekering

Aflopende reis- en annuleringsverzekering

De Unigarant aflopende reisverzekering kan geheel zelf worden samengesteld en direct worden afgesloten. Reken op de betrouwbare en snelle hulp van de ANWB Alarmcentrale!

De aflopende annuleringsverzekering is ideaal als u af en toe een reis boekt. Met de aflopende annuleringsverzekering van Unigarant is uw reis goed verzekerd tegen annulering. Voordat u vertrekt maar ook als er tijdens uw vakantie iets gebeurt waardoor u uw reis moet annuleren, bent u verzekerd tegen de kosten die dat met zich meebrengt.

Gaat u vaker dan één keer per jaar op vakantie? Dan bent u wellicht voordeliger uit met de Unigarant doorlopende reis- en annuleringsverzekering .


Meer informatie aflopende reis-/annuleringsverzekering

Meer informatie:
Direct naar:
Informatie Unigarant reisverzekering
Aflopende reis-/annuleringsverzekering afsluiten
Doorlopende reis-/annuleringsverzekering afsluiten

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Unigarant. De overeenkomst tussen u en Unigarant komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Unigarant en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.