Internetverzekeren.nl
 
Unigarant verzekering
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Telefonische helpdesk
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Veel gestelde vragen Unigarant oldtimerverzekering

Wanneer is een auto een oldtimer voor de verzekering?
Bij Unigarant geldt, net als bij de meeste andere verzekeraars, de leeftijdsgrens van minimaal 25 jaar en een beperking in het gebruik tot 7.500 kilometer per jaar. Daarnaast dient u een auto voor dagelijks gebruik te bezitten. De oldtimer dient recreatief te worden gebruikt, dus niet voor woon-werk verkeer.

Moet ik een auto voor dagelijks gebruik hebben?
U moet een auto voor dagelijks gebruik tot uw beschikking hebben om een Unigarant oldtimerverzekering af te kunnen sluiten. De auto voor dagelijks gebruik moet (binnen 12 maanden) bij Unigarant verzekerd zijn.

Wanneer moet ik de oldtimer laten taxeren?
Om voor de volledig cascoverzekering van Unigarant in aanmerking te komen, dient er voor de oldtimer een taxatierapport van een erkend TMV of VRT taxateur overlegd te worden. Dit mag ook een door Unigarant voorgeschreven " Taxatierapport voor merkenclubs " zijn. Dit exemplaar kunt u hier downloaden. Een taxatie dient eens per drie jaar plaats te vinden. De taxatiekosten komen voor uw rekening. Bij het aanvragen van een nieuwe oldtimerverzekering mag het taxatierapport niet ouder zijn dan één jaar.

Oldtimerverzekering:
Direct naar:
Informatie oldtimerverzekering
Premie Unigarant oldtimerverzekering berekenen
Oldtimerverzekering online afsluiten bij Unigarant

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Unigarant. De overeenkomst tussen u en Unigarant komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Unigarant en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.