Internetverzekeren.nl
 
Unigarant Verzekeringen
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Telefonische helpdesk
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Unigarant oldtimerverzekering

De oldtimerverzekering kan worden afgesloten voor auto's die 25 jaar of ouder zijn en minder dan 7.500 kilometer per jaar rijden. De bestuurder dient minimaal 25 jaar te zijn. Om voor de oldtimerverzekering in aanmerking te komen dient u een auto voor dagelijks gebruik te bezitten. De auto voor dagelijks gebruik moet (binnen 12 maanden) bij Unigarant verzekerd zijn.


Voordelen Unigarant oldtimerverzekering

- Scherpe premie
- Direct online verzekeren
- Casco dekking op basis van taxatierapport
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Premie klassiekerverzekering berekenen


WA (wettelijke aansprakelijkheid)

Als eigenaar van een motorvoertuig bent u wettelijk verplicht uw auto te verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Dit betekent dat u gedekt bent voor schade die uw auto aan een ander toebrengt, per gebeurtenis tot een bedrag van EUR 2.500.000 voor materiële schade en tot EUR 5.000.000 voor schade aan personen. U bent niet gedekt voor de schade aan uw eigen voertuig bij een ongeval waarbij u de veroorzaker bent of bij schade door een onheil zonder tegenpartij (bijvoorbeeld storm of ruitschade).


WA + volledig casco

Deze verzekering dekt naast WA ook schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, diefstal, storm, natuurrampen en aantoonbare botsingen met dieren. Als extra wordt ook bij schade aan uw eigen voertuig door aanrijding (zelfs als u de veroorzaker bent) of vandalisme de cascowaarde vergoed.

De oldtimer dient te worden getaxeerd door een TMV taxateur of VRT taxateur. Het taxatierapport mag niet ouder zijn dan één jaar.


Verhaalsrechtsbijstand motorvoertuigen

U kunt wel gelijk hebben, maar krijgt u ook gelijk? Met de verhaalsrechtsbijstandsverzekering staat u altijd sterk als u schade op een ander wilt verhalen. Unigarant voert gratis onderzoek uit naar de schuldvraag, laat expertise verrichten en voert de bijbehorende correspondentie.


Schadeverzekering voor inzittenden

Een ongeluk ligt overal op de loer. De schadeverzekering voor inzittenden van Unigarant voorziet in het vergoeden van de werkelijk geleden schade met blijvende invaliditeit. Vergoed worden onder andere de kosten van speciale aanpassingen, medische behandelingen en inkomstenderving.Oldtimerverzekering:
Direct naar:
Informatie oldtimerverzekering
Premie Unigarant oldtimerverzekering berekenen
Oldtimerverzekering online afsluiten bij Unigarant

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Unigarant. De overeenkomst tussen u en Unigarant komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Unigarant en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.