Internetverzekeren.nl
 
Unigarant Verzekeringen
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Telefonische helpdesk
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Unigarant rechtsbijstandverzekering

Ook al probeert u dergelijke conflicten te vermijden, soms wordt u gedwongen rechtskundige expertise in te schakelen. Deze kosten kunnen razendsnel oplopen. Om toch uw recht te kunnen halen, biedt de Unigarant rechtsbijstandverzekering uitkomst.


Voordelen Unigarant rechtsbijstandverzekering

- Dekking op maat: modulaire opbouw
- 10% alleenstaandenkorting
- Snelle schadeafwikkeling

Premie berekenen Unigarant


Wachttermijn

Met een rechtsbijstandverzekering verzekert u zich voor gebeurtenissen die op het moment van afsluiten van de verzekering onverwacht en niet te voorzien zijn. Juridische problemen die er al zijn bij het afsluiten van de verzekering, zijn niet verzekerd. Wanneer de wachttijd is verstreken, kunt u daadwerkelijk aanspraak maken op rechtsbijstand voor onvoorziene gebeurtenissen. De periode van de wachttijd bedraagt voor de meeste geschillen 3 maanden. Kijk hiervoor in de polisvoorwaarden.


Wat is bijvoorbeeld niet verzekerd?

Verhuurd onroerend goed of onroerende zaken in het buitenland zijn niet verzekerd. Raadpleeg de voorwaarden voor meer informatie.Huis en gezin:
Direct naar:
Premie rechtsbijstandverzekering berekenen
Unigarant rechtsbijstandverzekering afsluiten
Unigarant aansprakelijkheidsverzekering

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Unigarant. De overeenkomst tussen u en Unigarant komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Unigarant en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.