Internetverzekeren.nl
 
Unigarant Verzekeringen
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Telefonische helpdesk
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Unigarant inboedelverzekering

Met de Unigarant inboedelverzekering bent u in ieder geval goed verzekerd als er bijvoorbeeld brand uitbreekt, er wordt ingebroken of als het riool overstroomt. Alle artikelen die niet duurzaam aan het huis verbonden zijn worden gerekend tot de inboedel.


Voordelen Unigarant inboedelverzekering

- Standaard all risk dekking
- Garantie tegen onderverzekering
- Standaard geen eigen risico

Premie berekenen Unigarant


Voor wie is de inboedelverzekering bedoeld?

De eigenaar van de inboedel is degene die voor verzekering zorg dient te dragen. Heeft u enig idee wat uw inboedel waard is? En wat het dus kost om uw bezit te vervangen bij brand of waterschade? Het gaat vaak om aanzienlijke bedragen. In vrijwel alle gevallen is het daarom verstandig een inboedelverzekering af te sluiten.


Huis en gezin:
Direct naar:
Premie opstalverzekering berekenen
Unigarant inboedelverzekering afsluiten
Unigarant aansprakelijkheidsverzekering

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Unigarant. De overeenkomst tussen u en Unigarant komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Unigarant en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.