Internetverzekeren.nl
 
Unigarant Verzekeringen
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Telefonische helpdesk
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Vragen Unigarant caravanverzekering

Hoe wordt de dagwaarde van een caravan na schade bepaald?
De dagwaarde van de caravan wordt bepaald door een onafhankelijke expert.

Wat houdt nieuwwaardevergoeding bij de caravanverzekering in?
Afhankelijk van het bouwjaar wordt bij een total loss schade het verzekerde bedrag (= nieuwwaarde) vergoed. Na de nieuwwaardeperiode wordt altijd de dagwaarde vergoed.

Wat moet ik doen als ik schade heb aan mijn caravan?
Indien u schade heeft is het van belang deze schade zo snel mogelijk te melden. Vul het schadeaangifteformulier altijd zo compleet mogelijk in. Als er gegevens of zaken nog nagestuurd worden kunt u dat aangeven op het formulier. Daarnaast is het verstandig de schade ook zo snel mogelijk telefonisch melden, er kan dan alvast gekeken worden of de schade onder de dekking valt en eventueel alvast een expert ingeschakeld worden.

Waar kan ik goedgekeurde disselsloten en/of wielklemmen kopen?
Op de caravanverzekering is bij diefstal alleen sprake van dekking als de caravan is voorzien van een door SCM gecertificeerd disselslot en/of wielklem. Op scm.nl wordt een overzicht van goedgekeurde disselsloten en/of wielklemmen bijgehouden. Ook is er een lijst te vinden met dealers waar de sloten verkrijgbaar zijn.

Premie caravanverzekering Unigarant

Caravanverzekering:
Direct naar:
Informatie caravanverzekeringen
Premie caravanverzekering berekenen
Caravanverzekering direct online afsluiten

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Unigarant. De overeenkomst tussen u en Unigarant komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Unigarant en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.