Internetverzekeren.nl
 
Unigarant Verzekeringen
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Telefonische helpdesk
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Unigarant caravanverzekering

Of u nu een toercaravan, vouwwagen of stacaravan heeft, met de Unigarant caravanverzekering kunt u altijd onbezorgd op vakantie. De caravanverzekering kent een zeer uitgebreide dekking, waarmee u goed verzekerd bent.


Voordelen Unigarant caravanverzekering

- Hoge korting bij hagelbestendig dak
- Vervangende caravan of vergoeding voor vervangend verblijf
- 3 jaar aanschafwaardedekking (Nieuw)
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Caravanverzekering premie


Wat is verzekerd?

Met de Unigarant caravanverzekering bent u gedekt tegen de gevolgen van verkeers- en stallingschade, schade door brand, vandalisme, inbraak, overstroming, lawines of eigen gebrek (niet bij verzekering tegen dagwaarde) en diefstal.

Uw toercaravan of vouwwagen is het hele jaar door verzekerd in Nederland en maximaal 6 maanden per jaar aaneengesloten elders in Europa en in alle niet-Europese landen rond de Middellandse Zee. Uw stacaravan is het hele jaar door verzekerd in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. De Unigarant caravanverzekering kent drie dekkingen:

- 3 jaar aanschafwaardedekking
- 5 jaar nieuwwaardedekking
- Dagwaardedekking (Extra interessant voor 2e hands caravans)

De aanschafwaarde dekking kunt u alleen sluiten als u een caravan bezit met een bouwjaar van jonger dan twee jaar. Op de caravanverzekering is bij diefstal alleen sprake van dekking als de caravan is voorzien van een door SCM gecertificeerd disselslot en/of wielklem.


Hagel- en stormschade

Naar wens kunt u de dekking van uw caravanverzekering verder uitbreiden met hagel- en stormschadedekking (en andere vormen van neerslag). Indien uw toercaravan een hagelbestendig dak heeft, ontvangt u maar liefst 70% korting op de premie van de hagel- en stormschadedekking.


Rechtsbijstand

Soms kunt u in een gecompliceerde juridische situatie verzeilen. Met de dekking rechtsbijstand verzekert u zich bij een caravanschade van professionele ondersteuning, in de vorm van verkeers-, straf- en contractrechtsbijstand in binnen- en buitenland.


Gratis vervangende caravan

Wanneer uw caravan tijdens uw vakantie of aan het begin van uw vakantie door schade onbruikbaar wordt, krijgt u tot maximaal 30 dagen gratis een vervangende caravan of mag u een andere accommodatie huren.


Inventaris en inboedel

Onder inventaris en inboedel wordt verstaan de losse inventaris die niet door de fabrikant is meegeleverd, zoals televisie, beddengoed, gordijnen en eet- en drinkgerei. Inventaris of inboedel kunt u apart meeverzekeren tegen o.a. brand en diefstal. Met deze dekking is ook de inventaris van uw caravan tot EUR 2.500 meeverzekerd.Caravanverzekering:
Direct naar:
Informatie caravanverzekeringen
Premie caravanverzekering berekenen
Caravanverzekering direct online afsluiten

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Unigarant. De overeenkomst tussen u en Unigarant komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Unigarant en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.