Internetverzekeren.nl
 
Unigarant Verzekeringen
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Telefonische helpdesk
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Vragen Unigarant camperverzekering

Kan ik schadevrije jaren van mijn autoverzekering overnemen?
De basisinschaling vindt altijd plaats op 0 schadevrije jaren, met een no-claimkorting van 25%. De definitieve no claimkorting wordt bepaald door het aantal schadevrije jaren op te tellen bij de inschaling. Het aantal schadevrije jaren vraagt Unigarant op bij Roy-data (een centrale landelijke database).

Unigarant kent tevens een aantrekkelijke kortingsregeling: Indien u geen royementsverklaring kan overleggen maar wel een autoverzekering heeft, dan komt u in aanmerking voor maximaal 4 individuele schadevrije jaren aan de hand van een recente nota van uw autoverzekering. Indien de auto ook bij Unigarant is/wordt verzekerd, dan komt u in aanmerking voor maximaal 8 individuele jaren.

Moet een eigenbouw camper worden getaxeerd?
Het is bij niet-fabrieksmatig gebouwde campers niet altijd noodzakelijk de camper te laten taxeren door een erkende taxateur. Indien u zelf een goed inzicht kunt geven van de dagwaarde van de camper en door middel van foto's kan aantonen dan de camper in goede staat is. Het is dus mogelijk dat de oorspronkelijke nieuwprijs (bij benadering) en de dagwaarde in overleg worden vastgesteld. Het bepalen van de verzekerde waarde blijft in dat geval uw verantwoordelijkheid.

Dat kan door de oorspronkelijke nieuwwaarde op de gebruikelijke manier te achterhalen en daarbij de verbouwingskosten inclusief een redelijke toeslag voor arbeidsloon op te tellen. Indien op deze wijze de waarde niet vastgesteld kan worden, is een taxatie noodzakelijk. Definitieve acceptatie is altijd voorbehouden aan Unigarant Verzekeringen.

Mag de camper bijvoorbeeld ook voor woon-werkverkeer worden gebruikt?
Nee, de camperverzekering van Unigarant is uitsluitend bedoeld voor campers die recreatief worden gebruikt.Camperverzekering:
Direct naar:
Informatie camper verzekering
Premie camperverzekering berekenen
Camperverzekering afsluiten bij Unigarant

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Unigarant. De overeenkomst tussen u en Unigarant komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Unigarant en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.