Internetverzekeren.nl
 
Unigarant Verzekeringen
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Telefonische helpdesk
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Aanvullende verzekeringen

Ongevallenverzekering voor inzittenden
Deze verzekering voorziet in een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit van inzittenden als gevolg van een ongeval.

Zekerheid voor inzittenden
Bij ongelukken is er vaak sprake van kosten voor de inzittenden van de auto. Denk aan ziekenhuiskosten, een tijdelijk verlies aan inkomsten maar ook kapotte sieraden. Deze kosten kunnen gecompenseerd worden als u kiest voor deze aanvullende dekking. Natuurlijk wilt u dat uw gezinsleden goed verzekerd zijn, ongeacht in welke auto ze zitten. U hoeft niet van tevoren op te geven wie van uw gezin, zolang uw gezinsleden maar ingeschreven staan op uw adres. Per schadegebeurtenis bedraagt de uitkering maximaal EUR 1.000.000.

Rechtsbijstandverzekering
Op een juridische nasleep zit u niet te wachten. Met de rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische bijstand. Bijvoorbeeld bij het verhalen van schade aan of met uw auto op derden, bij letselschade, kleding- en bagageschade, maar ook bij verlies van uw inkomen. Indien u een autoverzekering met een WA of WA beperkt Casco dekking afsluit dan is het erg verstandig een aanvullende rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Zonder de aanvullende rechtsbijstandverzekering dient u immers zelf uw schade te verhalen!

Vervangend vervoer
Met deze aanvullende Unigarant verzekering heeft u na een ongeval met, of diefstal van uw auto de garantie tot 30 dagen vervangend vervoer. U kunt kiezen uit een dekking voor alleen Nederland of binnen heel Europa.

Aanvullende accessoiredekking
Wilt u alle niet af-fabriek ingebouwde accessoires verzekeren, dan is dat mogelijk voor een bedrag van EUR 2000 (max. EUR 1.000 voor audio-/navigatie-/telecommunicatieapparatuur) of EUR 5.000 (max. EUR 2.000 voor audio-/navigatie-/telecommunicatieapparatuur).Premie berekenen autoverzekering

Autoverzekering:
Direct naar:
Informatie auto verzekering
Premie autoverzekering berekenen
Autoverzekering afsluiten bij Unigarant

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Unigarant. De overeenkomst tussen u en Unigarant komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Unigarant en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.