Internetverzekeren.nl
 
Unigarant Verzekeringen
Voordelen Internetverzekeren.nl
- Veilig en betrouwbaar
- Professionele schadehulp
- Telefonische helpdesk
- Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Unigarant aflopende reis- en annuleringsverzekering

De Unigarant aflopende reisverzekering en annuleringsverzekering stelt u zo samen, dat de dekking naadloos aansluit op uw vakantieplannen. Reken bovendien op de betrouwbare en snelle hulp van de ANWB Alarmcentrale! De aflopende reis- en annuleringsverzekering kunnen los of in combinatie met elkaar worden afgesloten.


Aflopende reisverzekering premie

Aflopende reisverzekering

Met de Unigarant reisverzekering stelt u uw reisverzekering zo samen, dat de dekking naadloos aansluit op uw vakantieplannen. Reken bovendien op de betrouwbare en snelle hulp van de ANWB Alarmcentrale! De Unigarant aflopende reisverzekering kent alleen bij de Benelux en de Uitgebreid dekking een eigen risico van EUR 75 per schadegebeurtenis per reisgezelschap. Bij het berekenen van de premie wordt meer informatie gegeven over de verschillende te verzekeren rubrieken.

Gaat u vaker dan één keer per jaar op vakantie? Dan bent u wellicht voordeliger uit met de Unigarant doorlopende reisverzekering .


Aflopende annuleringsverzekering

Met de aflopende annuleringsverzekering van Unigarant bent u goed verzekerd. Voordat u vertrekt maar ook als er tijdens uw vakantie iets gebeurt waardoor u uw reis moet annuleren, bent u verzekerd tegen de kosten die dat met zich meebrengt. Gaat u vaker dan één keer per jaar op vakantie? Dan bent u wellicht voordeliger uit met de Unigarant doorlopende annuleringsverzekering . De verzekering moet bij reservering van de reis of binnen 7 dagen daarna gesloten worden. De verzekering kan ook worden gesloten in de periode tussen 7 dagen na de reservering en de vertrekdatum. In het laatste geval is er geen dekking voor annuleringskosten die het gevolg zijn van een situatie waarvan de oorzaak ligt in de periode tussen boekingsdatum en de afgiftedatum van de verzekering.Aflopende reis en annulering:
Direct naar:
Informatie reisverzekering
Premie reisverzekering berekenen
Reisverzekering online afsluiten

Dienstverlening Internetverzekeren.nl

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Unigarant. De overeenkomst tussen u en Unigarant komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Unigarant en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.