Waarom we doen wat we doen

En natuurlijk wie we zijn 

Onze missie

Als bemiddelaar van Unigarant willen wij het voor u zo eenvoudig mogelijk maken om uw Unigarant verzekering af te sluiten. Discretie, deskundigheid, vriendelijkheid, gemak en service. Dat is waar wij voor staan. Onze kracht schuilt in het feit dat onze medewerkers u uiterst vriendelijk te woord zullen staan en u bij ons geen nummertje zal zijn. 

Onze visie

Zoveel mogelijk voor u als klant kunnen betekenen.
Digitaal, met service en gemak. Online uw gehele verzekeringspakket samen kunnen stellen bij Unigarant met ons als uw aanspreekpunt.

Alle financiële producten op deze website worden ondergebracht bij Unigarant. De overeenkomst tussen u en Unigarant komt tot stand door bemiddeling van Internetverzekeren.nl. Dit betekent dat Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt is. Bij de aanvraag van financiële producten wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze gegevens worden binnen Unigarant en Internetverzekeren.nl zorgvuldig behandeld conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Lees meer over onze dienstverlening in de dienstenwijzer en algemene voorwaarden.